Onko teillä aikaa puhua Cybershopista?

On helppo arvata mikä kuuluu mun suosikkikauppoihin tässä universumissa.

Viimevuosina mun on ollu yhtä vaikea löytää hauskoja ja omalaatusia vaatteita massiivisista jättivaateketjuista kuin wacomin kynää. Sitten tuli Cyberi apuun.

Oon ostanu kaikkea kivaa sekä nettikaupasta että paikan päältä myymälästä, ja wou, se on ihan toista maailmaa kuin mihin normi pikkukylässä kasvanu likka on tottunu. Suurta plussaa on se, että nuihin tuotteisiin mulla oli varaa ihan opiskelijabudjetilla. Eikä mikään oo menny vielä epäkuntoon, paitsi sellaiset söpöt sydämenmuotoiset kuulokkeet, koska mää vahingossa istuin tuolilla niiden päällä, ja sitte ne alkoi särisemään vaimeasti ja sitte hakkasin niitä seinään ja sitte ne alkoi särisemään äänekkäästi ja sitte meni hermot ja nipsaisin ne saksilla poikki ja nyt ne on koriste-esineitä.

Ostin sieltä myös mun ekat värilliset piilolinssit ja vaikka mulla vielä menee välillä tunti että saan ne silmiin oikeaoppisesti, it’s worth it. Kun vain äkkäisi jostain Daenerys-asun niin khaleesi ois kasassa seuraavaan coniin mennessä.

Vaikka en niin hiusten värjäämistä ja lävistyskoruja harrastakaan, sieltä löytyy myös niiden ystäville varaa valita. Plus tottakai hiuslisäkkeitä ja -pidennyksiä vaikka partyihin tai muuten  vain piristämään.

Mun suosikkijutskia on ehdottomasti Cybershopin netistä tilattavat mekot, takit, steampunk- ja goottivaatteet sekä korsetit. Niiden joukosta löytyy aivan vastustamattoman suloisia ja kauniita yksilöitä, esimerkiksi tämä. Aww!

Kotiin tuli tuotua taannoin Spin Doctorin hame ja sillä pärjäsi jopa Ranuan hyytävän talven keskellä. Kunhan muisti laittaa alle lämmittämään runsaan tyllihameen ja lämpimät sukkikset. Tuota hameessa on vielä sellaisia ihania nauhoja, joista hametta voi rypistää ja suoristaa tilaisuuden mukaan. Pidin sitä punaisen topin kanssa viimevuoden joulujuhlassa ja toisen yläosan kanssa se näytti taas ihan eri asulta syntymäpäiväpartyissä.

Jos et oo tavannu vielä niitä elämäsi vaatteita niin ”Saipersoppiin” siitä ja äkkiä, ennen kuin tavarat viedään nenäsi edestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *